Azan Reminder

Kacau juga ternyata kalo shalat telat terus.... apalagi kalo uda di depan laptop, beeeh... ketutup aja ni kuping dari azan. akhirnya aku mutusin buat install azan reminder d laptopku, ada nih yang bagus namanya AthanBasic. AthanBasic aslinya sih software lawas tapi kalian bisa mngupdate sendiri jadwal shalatnya ataupun fasilitas-fasilitas lainnya. Software ini tersedia dalam versi pro dan free perbandingan fsilitas yang disediakan antara yang pro dan free bisa kalian lihat di bawah ini :


Automatic Athan (Azan) at every prayer time.
Prayer times for more than 6 Million cities.
Interface in Arabic, English, French, Russian, Chinese, German, Dutch, Italian, Bosnian, Turkish, Uzbek, Swedish, Indonesian, Albanian, and Spanish.
Hijri and Gregorian calendars.
Athan (Azan) from Makkah, Madina, and Alaqsa.
Athan (Azan) from Egypt, Lebanon, Bosnia, Pakistan, and Yusuf Islam
Dua after Athan.
Minutes Adjustment to make Prayer times 100% accurate according to local Masjid (Mosque).
Hijri date Adjustment according to user country.
Additional reminder a few minutes before or after prayer times with Quran Recitation.
Customized calculation methods.
Advanced options.
Quran recitation of selected Suras with option to add more.
Set different Athan reciter at different prayer times.
Rotating pictures from different Masjids.
Qiblah direction in graphical format.
Send Athan alerts to users in your local Network.
Hijri and Gregorian Date Conversion.
Compatibility Windows (98, 2000, NT, ME, XP, Vista, & 7) Windows (98, 2000, NT, ME, XP, Vista, & 7)
Cost 29.9 US$ FREE
Upgrade to New Version FREE FREE


so kalian bisa pilih deh mau yg mana, klo aku sih pilih yg gratisan aja, hehehe..... untuk download silahkan langsung ke lokasi => http://www.islamicfinder.org/athanDownload.php

Popular posts from this blog

Lupa Nomor Anggota Perpustakaan Nasional Republik Indonesia Online (PNRI)

Membaca EPUB dengan Readium

Menampilkan Format Angka dalam Rupiah dengan PHP